torsdag 18. mars 2010

Venter på å bli til noe

Disse garnnøstene bare ligger og venter på å bli til noe. Leker med tanken på å strikke en genser med restegarn. Men jeg er så dårlig på det, for tenk om det ikke er nok garn... Da ender jeg opp med å måtte kjøpe nytt garn, og da er jo poenget på en måte borte.
Samtidig vil jeg ikke strikke i vilkårlige farger bare for å bruke opp restegarn.. Så mens jeg venter på å bestemme meg leker jeg meg med forskjellige fargekombinasjoner :)
Skålen i bakgrunnen på bildene er fra Camilla Hounsell Design og var en gave fra samboeren min til jul. Elsker formen og fargen! Du kan kjøpe lignende fra eplabutikken hennes her.


4 kommentarer:

 1. Jeg ser helt klart for meg et plagg i den fargekombinasjonen der!!!! Men kjenner igjen angsten din for ikke å få nok garn. Og tenk om man ikke får tak i samme innfarging, og den andre innfargingen er helt off!?!?!
  Holder på med en Coffee Tunic og vet jeg går tom for garn før eller siden. Da blir det spennende å se om jeg finner mer garn som ligner på det jeg har brukt... *svelge nervøst*

  SvarSlett
 2. Veldig fin og frisk fargekombinason, og jeg synes du bare skal hoppe i det! Min erfaring, med Askeladdengarnet, er iallefall at det er alltid mer garn enn det ser ut til. Har vært i samme situasjon og trodd at jeg hadde for lite, mens resultatet faktisk har vært at det alltids blir en liten slant igjen:) I værste fall, så kan du få litt restegarn i samme fargene av meg;)

  SvarSlett
 3. Hei.
  Jeg hadde samme dilemmaet for noen år siden..
  I oppskriftene står det som oftest hvor mange gram garn det trengs!
  Vei nøstene dine og let deg fram til en genser med samme vekt :)

  SvarSlett
 4. Mange gode forslag her :) Har tenkt på å veie, bare ikke kommet så langt. Men kanskje det alltid er litt mer enn man tror. De nøstene tar jo egentlig ALDRI slutt... Og for et utrolig koselig tilbud Veronica :) Men det er jo ikke bare dumt å ha en unnskyldning for å måtte kjøpe et nøste eller to til ;)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!