tirsdag 16. mars 2010

Tøffeltid

Jeg har for tiden en ufrivillig sypause. Det er ikke så lett å sette seg ved symaskinen å skulle være kreativ når lille Henrik våkner etter en liten stund. Man blir rett og slett litt lei av å bli avbrutt hele tiden. Da er det mye bedre med et strikketøy det bare er å legge fra seg. Og hva er vel bedre enn et strikketøy som blir fort ferdig? Da føler man jo virkelig at man får gjort mye :)

Disse er strikket etter denne oppskriften fra drops. Har brukt eskimo-garn, og jeg må si det varmer veldig. Ettersom jeg har monteringsvegring, og ikke er så flink til å sy sammen sånn at det blir fint, har jeg strikket fronten rundt og rundt på strømpepinne istedet for fram og tilbake.4 kommentarer:

 1. Så utrolig fine de tøflene var! Og nydelig farge:) Jeg kjenner meg igjen i det med symaskin konta strkketøy...har nesten gitt opp syinga nå som jeg er hjemme med lille K. Han våkner av den også, siden rommet vårt og arbeidsrommet ligger vegg i vegg... Men EN dag, når døgnet får flere timer og lille K sover gjennom alt, DA....!

  SvarSlett
 2. Disse var veldig flotte! I tillegg synes jeg bildene var enormt kule!! :)

  SvarSlett
 3. Flott farge!!! Ja å sy før mannen er hjemme fra jobb er umulig........

  SvarSlett
 4. Hei og takk for hyggelig kommentar! :)

  Stikk innom bloggen min igjen, der er noe til deg der:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!