fredag 19. mars 2010

Strikkejakke i bruk

Denne
strikkejakka er egentlig strikket til størrelse 6 mnd, men siden gutten er i såpass godt hold passer den nesten nå. Den er utrolig varm da den er strikket i dobbel 3-tråds merinoull. Jakka er strikket etter denne oppskriften fra drops. Veldig enkel å strikke og fort gjort på tykke pinner. Lua er strikket i alpakka etter oppskrift fra Myk start.

4 kommentarer:

 1. Så fin gutt, og så deilig å se at du strikker i knalle farger! Alle små gutter skulle ha en knallgul strikkejakke, da blir man GLAD i det nitriste marsværet!

  SvarSlett
 2. Der er den kule gule jakken i bruk! Nydelig modell!:)

  SvarSlett
 3. Veldig flott jakke!!! Elsker fargen, deilig med gul!! Denne må jeg prøve meg på......har du brukt 3-tråds fra nøstebarn? (jeg følger bloggen din fast, gøy)

  SvarSlett
 4. Gult er kult!! Jakka er helt super å bruke- har brukt den utrolig mye og tenker allerede på å strikke en i større størrelse til høsten.

  Natalie: Så hyggelig at du følger bloggen min :) Jeg har brukt dobbel 3-tråds fra Nøstebarn, men tror egentlig jeg skal velge et annet garn neste gang. Et tykt garn som ikke loer så mye som eskimo. Kanskje Alfa fra Sandnes ville passe...

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!