tirsdag 23. mars 2010

Søte mai

Det er gudskjelov ikke så lenge til mai kommer. Jeg er temmelig klar for ordentlig vår og skikkelig sommer! I mellomtiden kan man hygge seg med ting som gir vårstemning. Sånn som denne sminkepungen. Jeg får skikkelig 17.mai stemning - eller "søte mai" som jeg sa da jeg var liten :)4 kommentarer:

 1. Denne var kjempe lekker! Jeg skal på Finn for å se om jeg kan finne meg en billig og bra symaskin!

  SvarSlett
 2. Jeg er vanligvis ikke glad i blått, men falt totalt for denne her saken! Kjempesøt!!!
  Og søte mai høres myyyye bedre ut enn søttende=P

  SvarSlett
 3. Ja, denne var lekker! Aaaah, gleder meg til vår!!:)

  SvarSlett
 4. Du är löjligt duktig Vibeke!!! "Blomknapparna" är ju underbara, hur gör du dem????? Så himla fin :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!