torsdag 11. mars 2010

Smokkesnor

En smokkeholder er en kjekk ting å ha i hus. Fikk endelig somlet meg til å sy en. Med trykk-knapper i begge ender såden kan kneppes av og puttes i vask. Gummistrikk i den ene enden så den passer til vår type smokker.

5 kommentarer:

 1. Kjempefin Vibeke! Men bare en tanke; er det ikke litt skummelt at det er trykknapper der smådelene sitter? Uansett så elsker jeg stoffet også lurer jeg fælt på hvor du har fått kjøpt gummiringen? Har tenkt og tenkt hvor man får tak i sånne!

  SvarSlett
 2. Såå masse fint du lager! Følger deg videre jeg:-)

  SvarSlett
 3. Takk :) Og kanskje det er skummelt med trykk-knapper ved de løse delene.. Har jeg ikke engang tenkt på. Tenker bare på hva som er praktisk jeg... Der ser man hva for en uerfaren mor jeg er ;)

  Gummiringen var noe Peter hadde i verktøykassen (Hæ - hvorfor er det noe man bare har??!). Var hans forslag å bruke en sånn ring. Det er visst noe man får kjøpt på Clas Olson.

  SvarSlett
 4. Kjempefin! (og ikke minst veldig praktisk!) ;-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!