onsdag 3. mars 2010

Siklesmekker

Disse har jeg skjønt at vi trenger maaaange av! Etter å ha kjøpt en liten bunke fant jeg ut at jeg i og for seg kan sy dem. Tenkte først at det ble litt vrient ettersom jeg ikke har en overlock-maskin. Men da gikk jeg for vrengevarianten. Disse er prototyper og har litt mye stoff, så de neste må klippes på en litt annen måte... "Learning by doing" som Dewey ville ha sagt.

9 kommentarer:

 1. De ser jättefina ut!!! Och de är populära! Både bland barnen och deras föräldrar! Snyggt jobbat!

  SvarSlett
 2. Så fine!! Vi har også brukt mange av disse! Har tenkt tanken om å sy sånne selv også, men synes det ser vanskelig ut så det har blitt med tanken. Dine ser jo proffe ut! :)

  SvarSlett
 3. Sånt trengs ja! Veldig fine!

  SvarSlett
 4. Så fine de ble!! Min lille er ganske avhengig av slike; har en skikkelig sikle og gulpe gutt... Har prøvd meg på noen, men ble ikke fornøyd med resultatet, sømmen rundt ble ikke fin.. Men denne varianten derimot, ikke dum!

  SvarSlett
 5. Takk :) Hyggelig med så mange fine kommentarer! Disse var superenkle å sy! Fant ut at det var lurt å ha lukkesømmen ved halsen. Da synes det nemlig ikke om sømmen blir litt skjev. Det er nemlig ofte tilfelle hos meg når jeg syr med elastiske stoffer. Har allerede sydd endel flere, og både Henrik og jeg er kjempefornøyde :)

  SvarSlett
 6. Kjempefine! Har ett liknende prosjekt selv om dagen, men har ikke vært fornøyd nok med dem! Kanskje jeg prøver meg på samme variant som dette!:)

  SvarSlett
 7. Kjempe fine og praktiske ja!
  Eg har laga fleire eg og,ein periode fossa det nesten ut av munnen på guten :P
  Eg tenkte ikkje på at eg trong overlock så eg berre siksakka rundt heile. Det såg ganske likt ut som dei eg har kjøpt.
  Marie

  SvarSlett
 8. Så fine!
  Ja, de trenger man en del av, kjekt å bare bytte en smekke enn hele bodyen :o)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!