torsdag 25. mars 2010

Ny pung

Ny type sminkepung til salgs i min eplabutikk.6 kommentarer:

 1. Oj, denne var fin! Du er så flink og kreativ om dagen :-)

  SvarSlett
 2. Hei, fin blogg du har! Likar godt fargene på sminkepungen her, friskt og fint.

  SvarSlett
 3. NICE! Og du, weeeeee, gjett hva som kom i Posten i dag??? Min nye fine pung! Er så fornøyd, og om mulig enda mer imponert over arbeidet ditt! Du er råflink!! Til alle som leser dette; LØP OG KJØP!! :D

  SvarSlett
 4. Oi, nå ble jeg veldig veldig veldig VELDIG GLAD :D Tusen takk Veronica!! Du er så grei :) Snakk om å gjøre kvelden bedre!! :D Og jeg er SÅ fan av tingene du lager også! Har store planer om et av sjalene dine så snart jeg får lønn. Har ønsket meg det i lange tider, så synes det er på tide at jeg kan unne meg det snart :) Gleder meg allerede!!!

  Og tusen takk Lina og Elisa for utrolig hyggelige kommentarer! Jeg blir så glad for det :) Tror jeg må anbefale alle å blogge, det er virkelig en hverdagsboost!

  SvarSlett
 5. Så fin!! Du burde vurdere å starte sykurs for oss uflinke syere. ;-)

  Takk for koselig kommentar på bloggen i går! Er helt enig - blogging er skikkelig hvertdagsboost!

  Ha en super helg!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!