fredag 26. mars 2010

Iphone-etui gis bort

Jeg har sydd et prototype-etui til Iphone. Det er endel ting jeg ønsker å gjøre annerledes før jeg legger ut for salg. Dette er foret med fleece som gir skikkelig beskyttelse, men jeg vet ikke egentlig om det er nødvendig med så tykk polstring..? Fleecen samler seg litt i bunn. Lukkes med trykk-knapp. Knappen er hamret før etuiet er sydd sammen, slik at metallet ikke kommer i kontakt med telefonen. Lukkingen er litt for bred slik at det dekker litt over høretelefoninntaket (men man får det inn altså:) . Etuiet kan festes fast ved hjelp av nøkkelringen. Sydd i eplestoffet til Michael Miller.

Som sagt; endel ting ved dette etuiet som ikke er helt optimalt ennå, men det kan helt fint brukes og passer perfekt til Iphone. Jeg har ikke Iphone selv, derfor gir jeg det bort til noen som kunne tenke seg det tross dets mangler. Skriv en kommentar hvis du har lyst på det. Hadde satset på å få sendt avgårde før jeg reiser bort for helgen, men lar jeg den stå til søndag:) God helg til alle!9 kommentarer:

 1. Kjempesøtt etui! Men jeg har heller ikke Iphone..

  SvarSlett
 2. Oh, gosh! Skulle ønske jeg hadde Iphone...:)

  SvarSlett
 3. Å denna va kjempefin asså! Skulle ønske æi hadde en Iphone no. Har store planer om å en gang få mæi en, men vet ikke helt når det blir.. Men da hadded det vært gøy med et sånt fint etui:)

  Ha en fin helg

  SvarSlett
 4. Jeg har en iPhone som virkelig trenger litt klær. ;) Og dette etuiet var jo kjempefint. :)

  Så det ønsker jeg meg ja. :)

  SvarSlett
 5. Kjempesøtt! Det kunne jeg virkelig tenkt meg. Ikke fordi jeg skal beholde det selv, men gi det videre til ei venninne som trenger ett:)

  SvarSlett
 6. Denne var jo kjempefiiin :D Den kunne jeg tenkt meg at FrkBadegakk hadde vunnet ;) Hun har ikke Iphone, men jeg er sikke rpå at hun kan putte noe oppi der ;) Badegakk som hun er ville jo dette være perfekt ;)

  SvarSlett
 7. Så kult stoff!! Synd jeg ikke har en Iphone!

  SvarSlett
 8. Hei! Så fine farger! Jeg ønsker meg den til min Iphone:-)

  SvarSlett
 9. Veldig hyggelig med så mange fine kommentarer! Nå har samboeren trukket og Serafin var den heldige vinner :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!