onsdag 24. mars 2010

Hvordan lage yo-yo

Aller først må jeg si tusen takk for alle hyggelige kommentarer jeg får! Jeg setter så innmari pris på det, og det gjør at jeg blir inspirert til å lage mer :)

Jeg fikk spørsmål om hvordan jeg lager yo-yo (ja for det heter visst det selvom det ikke har noenting å gjøre med sånn type yo-yo som jeg kjenner til...). Jeg har fulgt denne oppskriften. Veldig enkelt :) Så da ønsker jeg lykke til til alle som har lyst til å prøve.

7 kommentarer:

 1. Tack snälla för tut:en!!!!!!! Kram!!!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du legger ut link til oppskrift slik at vi andre kan få prøve oss på lage yo-yo:-)

  SvarSlett
 3. Takk for tips! De er jo så søte!

  SvarSlett
 4. Synes også at dette er veldig lekker pynt! Men, jeg har kjøpt meg sånne yo-yomakers jeg...lenge leve latskap? Dette var jo utrolig kjekk oppskrift, hvor man faktisk selv kan bestemme hvor store de skal være!:)

  SvarSlett
 5. Oi, finnes det?! Da merker jeg at jeg "trenger" det!! Stoff og stil?

  SvarSlett
 6. Ja, det er igrunnen genialt- og veldig tidsparende! Stoff og Stil har 3 varianter, small, medium og large. På etsy fant jeg XL...hihii...venter den i posten når som helst!:D

  SvarSlett
 7. Oi oi oi!! Peter - hvis du leser dette: Kan vi dra på stoff og stil snart? Please...! :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!