onsdag 24. mars 2010

Hundepose-etuier

Er det noe jeg misliker sterkt så er det folk som ikke plukker opp etter hundene sine! Men er det noe jeg virkelig liker så er det etuier:) Av de to grunnene synes jeg alle hundeeiere burde ha et hundepose-etui. Dette kan festes på båndet ved hjelp av nøkkelringen, og det er derfor ingen grunn til å glemme posene hjemme.
5 kommentarer:

 1. Genialt! Utmerket gavetips!:)

  SvarSlett
 2. Så kjekt! Nå hare ikke jeg hund, men jeg synes godt de som har hund kan kjøpe seg sånt og bruke det!

  SvarSlett
 3. Jeg er så enig i at dette er lurt! Ideen er fra boka "Sy og strikk til hunden", men jeg har gjort det på en litt annen måte:)

  SvarSlett
 4. Så lure! Og helt klart mer dekorative enn å ha samtlige lommer i samtlige jakker stæsja full av små svarte poser...=D

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!