onsdag 10. mars 2010

Hjemmestrikk og kjøpestrikk

Henrik i Mariusgenseren han fikk i gave da han ble født. Jeg er veldig fornøyd når han matcher, så endelig fikk jeg brukt de røde vottene jeg har strikket. Den hvite lua ble tatt i bruk selvom jeg ikke har fått festet snorer på den. Begge deler er strikket etter oppskrift fra Nøstebarn.


8 kommentarer:

 1. Fantastisk sjønn Henrik :D
  Veldig fine strikka klær og kjekt når det matcher ja!

  SvarSlett
 2. Nommin så søt! Jeg har strikka mariusgenser til vesla mi også, men den blir neppe passlig før til høsten:)

  SvarSlett
 3. Herlig! Kjekkas i Marius-genser Ü
  Min tøffing har også Marius-genser. Tror jeg må ta den med hjem fra barnehagen slik at vi får brukt den litt hjemme også.

  SvarSlett
 4. Så utrolig søt liten gutt:) Og fine votter og lue - passet godt til gutten og genseren!

  SvarSlett
 5. Fine Henrik! Elsker djevelluer,de sitter som de skal (ihvertfall når de får snor på seg;)

  SvarSlett
 6. Takk så koselig at du likte bildet mitt :D Er et av de jeg liker best selv, og et av de eneste som henger på veggen min :) Så nydelig og stor gutten din har blitt, og så tøff i Mariusgenser :D *smelt* :O) Nå fikk jeg kjempelyst til å strikke :D juhuu Håper du har en fin onsdagskveld :O) Klem Mica

  SvarSlett
 7. Flott kombinasjon på en utrolig herlig liten kar! :)

  SvarSlett
 8. Takk for så mange hyggelige kommentarer :) Det blir jeg glad av!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!