mandag 15. mars 2010

Helgetøfler med vårstemning

Strikket med et par vårtøfler i helgen. Disse er strikket i Alfa på pinne 6, så det gikk raskt unna akkurat sånn jeg liker det:) Fant oppskriften på drops, og jeg er allerede i gang med par nr 2. Disse er strikket fram og tilbake og sydd sammen til slutt. Blomstene er heklet på heklenål nr 7 etter oppskrift fra Nøstebarn. Jeg er ingen hekler, men det gikk med hjelp av hekleskoler på nett:)5 kommentarer:

 1. Disse var knallfine! Eller skikkelig søte er vel riktig å si:)

  SvarSlett
 2. Fine vårlige farger, ble gald bare av å se på dem Ü

  SvarSlett
 3. Ååå, de var skikkelig fine! Selv er jeg ganske dårlig til å strikke, men disse så jo overkommelige ut.. Tror jeg skal ta meg en tur innom Drops nå og sjekke oppskriften!

  SvarSlett
 4. Takk for så hyggelige kommentarer! Dersom man har lyst til å strikke disse har jeg lagt til linken på neste tøffel-innlegg :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!