fredag 5. mars 2010

Flere siklesmekker

Jeg er fan av disse! Måtte derfor sy noen flere. De er fortsatt litt store, men det er vel egentlig bare lurt ettersom Henrik bare blir større og større... Det som også er fint er at man trenger ikke mye stoff for å sy de. Den oransje er sydd av restene av et gammelt skjørt etter at jeg allerede hadde sydd bukse av det. Så her er det bare å bla fram i skapet etter ting man ikke egentlig bruker. For babyen kommer garantert til å få bruk for det :)
5 kommentarer:

 1. Slike smekker tror jeg var noe av det smarteste vi kjøpte inn da gutten min var liten. Han bruker de faktisk ennå i en alder av to år (ikke hele tiden da, men når vi er ute og han skal spise, eller som noe litt varmende i halsen, når han får tenner osv. osv.). Og ekstra lurt er det jo å lage dem selv!

  SvarSlett
 2. Søt baby du har :) Og eg er midt oppi eit tilsvarande utprøvingsprosjekt. Fann ut at på butikkane har dei berre rosa og blå (nesten), og eg er ute etter litt meir spenst enn som så...

  SvarSlett
 3. Kjempefine smekker på kjempesøt gutt! Jeg har også sydd en del smekker men av den klassiske varianten. Disse er jo fine fordi de blir en kombinasjon av smekker og skjerf i halsen og kan dermed brukes alltid - og det er det mange småttinger som trenger!

  Takk for kommentar på bloggen min, prising er kjempevanskelig - hobby eller ikke. For hvis vi regner det om i timepris bir det jo ingenting igjen. (Velge stoffer. Klippe. Sy. Stryke. Ta bilder. Redigere bilder. Legge ut. Sende i posten...) Ingen tvil om at de fleste produktene på Epla er kraftig underpriset. Men det er nå moro lell!

  SvarSlett
 4. Underbara dregglisar! Underbar baby!!!

  SvarSlett
 5. Takk for koselige kommentarer! Må si jeg liker bedre det svenske navnet på disse. Dregglisar - det klinger jo riktig bra :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!