onsdag 17. mars 2010

Award :)


Jeg var så heldig å få denne awarden fra Smilehull. Sånt blir man glad av! Tusen takk :)
Denne skal sendes videre til 7 andre blogger.
Egentlig synes jeg at alle som blogger fortjener en award - rett og slett fordi det er inspirerende i seg selv! Her noen som inspirerer meg. I tilfeldig rekkefølge:

7 kommentarer:

 1. Jippi - huraaa, nå ble jeg glad :D Alltid gøy å få en award (ja ikke det at jeg får dem slengt etter meg i tid og utide, hehe ). Tusen takk Vibeke. Du får den tilbake fra meg, for jeg blir alltid inspirert av din blogg :)

  SvarSlett
 2. Hei, kom tilfeldigvis innom her, så fin og inspirerende blogg du har! Må rett og slett legg meg til som følger, før jeg går glipp av flere spennende innlegg!

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 3. Tusen hjertelig takk! Jeg må jo si at jeg så absolutt blir inspirert av deg også! Jeg setter utrolig stor pris på å bli lagt merke til Ü Jeg er veldig dårlig til å sende slike awarder videre, men det betyr ikke at jeg ikke setter pris på dem, for det gjør jeg virkelig! Ha en fin dag Ü

  SvarSlett
 4. Hei! Så hyggelig med kommentar! Da fant jeg fram til din fine blogg:) Ser vi har strikket mye av de samme plaggene fra Nøstebarn. Du har kanskje oppskriftsboka deres du også? Liker oppskriftene deres så godt, enkle å følge og fine plagg uten for mye dill dall:) Her må jeg komme innom igjen. Ha en fin onsdagskveld!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for awarden, Vibeke! Ble kjempeglad da jeg så den! :-D Sender den rett tilbake - det er høyst fortjent. Ha en super kveld!

  SvarSlett
 6. Weeeeee...tuuuusen tusen takk! Veldig hyggelig! Denne awarden kommer straka vegen i retur! Du har en utrolig flott blogg med massevis av inspirasjpn! :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for så hyggelige kommentarer, og for å få awarden i retur!! Blir så glad så glad så glad :D

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!