søndag 28. februar 2010

Vibekes forelskelser

På eplabloggen fant jeg et innlegg som handlet om hvordan havne på forsiden på epla. Der stod det at man kunne komme med forslag til dagens forelskelser. Jeg syntes det hørtes utrolig gøy ut - jeg elsker jo å leke med fargekombinasjoner. Så jeg kastet meg rundt og sendte, ikke bare ett men fire, forslag til forelskelser. Og tenk - der er Vibekes forelskelser, på forsiden hos Epla :)

Og hvordan gjør man det? Jo man tar selvfølgelig utgangspunkt i en av sine egne ting - litt reklame vil man jo ha. Bruk ønskelisten din og legg inn 20 ting du synes passer sammen. Ta PrintScreen og send som vedlegg til epla. Utrolig moro! Og også en fantastisk måte å få besøkt flere av de flotte butikkene på epla:)3 kommentarer:

  1. Å, det hørtes artig ut, og jeg har ikke engang egen epla-butikk! Ü

    SvarSlett
  2. Tøfft!!!! Jeg var nettopp innom der, og la veldig godt merke til dagens forelskelser! Der har du gjort en kjempejobb! :)

    SvarSlett
  3. Takk! Og det anbefales virkelig å lage en dagens! Utrolig moro, og man trenger jo ikke ha butikk for å gjøre det :)

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!