mandag 1. februar 2010

Friske farger

Jeg elsker dette stoffet! Så friske farger gjør meg glad :) Til salgs

10 kommentarer:

 1. Å skikkelig herlige farger!
  Har jeg sagt takk for award? Av og til går det litt fort i svingene hjemme, så jeg tror kanskje jeg rett og slett glemte å si takk... Det betyr ikke at jeg ikke setter pris på det!! Tusen hjertelig takk, det betyr mye for meg.

  SvarSlett
 2. Hei på deg Vibeke :) Gratulerer som vinner av min blog candy!!!!! :D Takk for at du liker tingene mine, og for at du ble med ♥ Send meg en email på : atelier92@gmail.com, så jeg får adressen din :)

  Stor klem fra Mica med ønske om en riktig god uke :) ♥

  PS! Denne pungen var bare helt smashing!!!!

  SvarSlett
 3. Åh, for en gladpung! Fantastiske farger!! :)

  SvarSlett
 4. Det var en veldig fortjent award Guro! Digger bloggendin! Skulle gitt til deg også Veronica, men trodde ikke man skulle gi til dem man fikk fra... Du fortjener uansett mange awarder fordi du er så flink, og har så flott blogg! Digger den også!

  Og hurra for at jeg vant på bloggendin Mica! Jeg digger tingene du lager, og gleder meg til å få i posten :) Hurra!

  SvarSlett
 5. Så fin blogg du har og så fine ting til salgs! Jeg har ikke vært innom deg før. Herlige og friske farger du har på pungene dine.

  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 6. Åh, herlige farger :D Og ikke minst mønster, prikker og striper er min favoritt.

  SvarSlett
 7. Nais:) Holder på å lage en pung nå, har strikket den ferdig så nå toves den i maskina. Har skikkelig glidelåsfobi så skal vel bruke knapp! Har du noen gode tips til å komme over glidelåskneika? Synes alltid jeg må knote så masse, hehe!

  SvarSlett
 8. Takk :) jeg fant en trinn for trinn oppskrift på nett. Finnes masser av sånne ting der ute. Du kan jo f.eks sjekke ut denne: http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=176509.0

  SvarSlett
 9. Mange fine ting her, altså! Og så må eg seie at eg er imponert over alt du får sydd med ein liten baby! (Har ein sjølv, så eg veit at det ikkje er så lett som eg gjerne skulle ønske:)

  SvarSlett
 10. Er ikke bare bare å få sydd med en liten en nei.. Ting som før tok noen timer lages nå i etapper over flere dager. Men må man sy, så må man sy :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!