tirsdag 2. februar 2010

Etuier igjen

Endelig har jeg fått sydd flere tampongetuier. Disse rommer 5 stk, men kan også brukes til mye annet. Da jeg var gravid fant jeg ut at de passet akkurat til samarinpakker, og det var jeg veldig fornøyd med å kunne ha med over alt :) De passer nok akkurat til mye annet også! Alle er nå solgt.


6 kommentarer:

 1. HEr var det veldig mange fine fargekombinasjoner! Men, jeg må si jeg falt pladask for den grønne:)

  SvarSlett
 2. Jättefina! Som karameller! Älskar modellen att locket är bredare än börsen!

  SvarSlett
 3. Hei! Kom over din epla-butikk da jeg tok meg en runde blant alt det fine der inne! Og må si jeg elsker de forskjellige pungene dine! Kommer nok til å snope meg noen neste lønn;) Tampongetui er jo så genialt og virkelig noe jeg har savnet igrunnen! Du er superflink:) Og gratulerer med liten gutt! Håper alt står bra til=)
  Klem Merete=)

  SvarSlett
 4. Kjempefine! Du er produktiv!! Tenkte på hvilken som var min favoritt, men det ble så vanskelig å velge for alle var så fine.

  SvarSlett
 5. Så mange hyggelige kommentarer! Tusen takk, nå ble jeg glad :)

  SvarSlett
 6. Kjempefine etuier! Jeg falt for den blå nederst til høyre. Tøft stoff!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!