søndag 28. februar 2010

Bukse fra gammel genser

Denne buksen har tidligere vært en genser. Greide faktisk å få to bukser ut av denne genseren. Her har jeg tatt ermene til genseren og gjort dem til ben på buksa. En bit av fronten er gjort til overstykket, slik at ribben nederst på genserkanten ble til ribben øverst på buksekanten. Jeg liker godt at buksa er så tøyelig at han kan sparke og sparke og sparke og sparke (jepp, han blir ikke lei av det....).6 kommentarer:

 1. Så kult! Og du for en nydelig liten gutt! :)

  SvarSlett
 2. Vi liker gjenbruk og elsker lille Henrik,så stor han er blitt!Utrolig lur bukse Vibeke!Må snart komme og hilse på dere igjen:)

  SvarSlett
 3. Takk:) Og gjenbruk er bra!

  Og Lise: Ja!! Vi vil ha besøk en dag:) Blir litt smårar av å snakke ga ga ga hele dagen. Henrik er årleit han, for all del, men innimellom er det fint å snakke med noen som har litt mer å komme med ;)

  SvarSlett
 4. Den så kjempefin ut!
  Jeg skulle ønske jeg fikset søm av elastiske stoffer. Har prøvd ulike stingtyper men synes alltid stoffet drar seg og blir strukket. Æsj.

  SvarSlett
 5. Er ikke spesielt god på elastiske stoffer jeg heller. Enig i at det strekker seg og blir ujevnt. Synes ikke så godt på denne buksa fordi den er ganske strukket når han har den på seg:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!