lørdag 2. januar 2010

Sovepose

Da vi var små var mamma ganske så frustrert over at vi alltid sparket av oss dynene om natta. Hun fikk derfor farmor til å sy en sovepose til oss. Vi kalte den for "poset mitt" og var utrolig glad i den (vi arvet den etter tur). Mamma var derfor veldig ivrig på at en sånn en måtte jeg bare sy. Dette var derfor noe av det første jeg sydde til vår lille gutt. Lite visste jeg om at sånne faktisk finnes mange av på markedet nå (det gjorde det nemlig ikke da vi var små). Blant annet IKEA har jo en haug av disse.

Denne posen er foret med en billig dyne. Egentlig var den ikke så artig å sy, for sånne billige dyner har en tendens til å forskyve seg og flytte på seg underveis. Ble derfor overrasket over at den ikke endte opp mer skeiv enn den gjorde :)4 kommentarer:

 1. Herlig! Digger stoffet!! Hvor kjøper du tekstiler egentlig??:)

  SvarSlett
 2. Har bestilt endel stoff på e-bay. Mener å huske at dette er Michael Miller-stoff. Ellers er jeg veldig fan av Amy Butler! Lurt å bestille under kr 200, da slipper man toll :)

  SvarSlett
 3. Heisann her har jeg ikke vært innom før, så fantastisk mye fint du lager!! =) Kjempefin barnepose!! Kommer innom igjen! Hilsen M

  SvarSlett
 4. Väldigt smart med en sovpåse! de små sparkar ju alltid av sig täcket och blir kalla.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!