mandag 4. januar 2010

Sengetøy

I mange butikker har vi vært for å finne sengetøy til vogndyne. Men synes de er stygge og dyre alle sammen... Har rett og slett ikke funnet et eneste jeg liker (tar gjerne i mot tips hvis noen vet hvor jeg kan få tak i noe som ikke er blonder og beige med bamser....). Valgte derfor å sy mitt eget. Joda, lille gutt må ha ting i glade farger :)

Sømmene er lukket med fransk søm, slik at stoffet ikke fliser seg opp i vask.


9 kommentarer:

 1. Lekkert! Er helt enig med deg....det er utrolig mye svada å få kjøpt! Selv kjøpte jeg ett par sett på KID interiør....ganske enkle med noen blå detaljer. Skulle jo ikke tro det kom gutter til verden vettu, så mye jentestash som er å få tak i:)

  SvarSlett
 2. Kjempefin! Må si meg enig, det er utrolig mye rart i butikkene, og jeg synes man sjelden finner noe man virkelig faller for - i kjedebutikkene i hvertfall. Er sikkert mye fint på nett, men jeg er ikke oppdatert på babyutstyr for tiden. Jeg syns nå du ikke trenger å lete mer :) med den fine du laget selv!

  SvarSlett
 3. Takk :) Godt å høre at det er andre som har samme erfaring med babyutstyr. Begynte å lure på om det bare var jeg som var sær ;). Men takk for KID-tips! Har faktisk ikke sjekket der... Er jo kjekt å ha flere enn et dynetrekk :)

  SvarSlett
 4. Helt enig! Har sett så mange stygge og dyre dynetrekk. Jeg endte også opp med å sy selv + at jeg fant noe helt enkelt lyseblått og beige på KID til -70% (snek meg inn og kjøpte det diskret rett etter jeg hadde funnet ut at jeg var gravid med lillegutt) :). Så fint det var med de fargene!

  SvarSlett
 5. Jeg kjøpte et hvit og beige-stripete på KID, helt enkelt.. Og et skikkelig kult retro-sengetøy på JYSK - med blå/turkise "blomster" på... Vært så fornøyd med begge variantene at jeg har kjøpt det i junior-størrelse også :-D

  SvarSlett
 6. Det var friske farger. Noe helt annet enn blonder og beige, ja. Måtte tenke etter hva jeg selv hadde til lillegutt, og fant ut at det ene var beige stripete med bamser på og det andre lyseblått med kaniner, og ja, en liten blondekant ;). Hadde fått begge i gave da.

  SvarSlett
 7. Det ble kjempefint! Så utrolig flink du er til å lage ting!

  SvarSlett
 8. herlige farger!
  jeg skal på stoff og stil og kjøpe meg noe stoff en dag, har så lyst til å sy meg sengesett av noe fargerikt :)

  ønsker deg en fin fin helg navnesøster,
  klem

  SvarSlett
 9. Så mange hyggelige kommentarer og gode tips! Det setter jeg pris på! Tror jammen jeg skal sende samboeren avgåde på Jysk og få tak i litt fargerikt sengetøy :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!