fredag 22. januar 2010

Et ekte nøstebarn

En tøybleiegutt i nøstebarn fra topp til tå. Tøybleien er strikket i 3-tråds merionoull og lanolisert etterpå. Jeg hadde lyst på tøybleier med masse farger, og ikke bare hvitt... Utrolig hvor store bleier de får sammenlignet med vanlige bleier!

5 kommentarer:

 1. For ett fantastisk nydelig bilde! Veldig flotte farger på tøybleien også!:)

  SvarSlett
 2. Så fin den bleiebuksa var! Kjenner til det der med stor bleierumpe. Men synes egentlig det er ganske søtt.

  SvarSlett
 3. Takk :)Enig i at det er søtt med store bleier, men litt upraktisk når man skal bruke body over. De blir litt for store på overkroppen, og litt små nede...

  SvarSlett
 4. Så herlig bleiebilde. Jeg har kost meg stort på din vakre blogg og lagt meg til som følger. Kommer mer enn gjerne igjen ;-)

  SvarSlett
 5. Hei, fant frem til bloggen din da jeg søkte på to av mine favoritt-ord, nemlig "nøstebarn" og "strikk" :-) Kommentar til at du syn(te)s tøybleier er litt upraktisk med body over: Min erfaring er at ull-/ull&silke-bodyer er mye mer fleksible enn bomull. Dessuten finnes det også egne merker som har spesialisert seg på bomullsklær med tøybleie-snitt, f eks Frugi (tidligere Cut4Cloth). Håper du og babyen ennå har glede av tøybleier!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!