mandag 25. januar 2010

En pære?

Har strikket et tøybleiesett i grønt. Og med store tøybleier ser gutten jammen ut som en pære når han får den på :)

Både tøybleien og overdelen er oppskrifter fra Nøstebarn. Overdelen er strikket i 3-tråds i stedet for 2-tråds merinoull. Det er jo tross alt vinter :) Synes det er veldig kjekt med ulloverdel, så holder han seg varm selvom han bli våt (Jada, han er en gulper...).5 kommentarer:

 1. En pære - ser det for meg. Fint og varmt sett!

  Så til de tova babysokkene: jeg har ikke prøvd meg på dem, og jeg har heller ikke strikket med Rowan Scottish Tweed før, så jeg kjenner ikke kvaliteten på det garnet. Jeg har tidligere leita på nett for å finne en oversikt over garntyper med forslag til alternativer - leter enda for å si det sånn :(

  I boken "Feminin strikk" av lene Holm Samsøe er det bakerst i boken tatt med forslag til alternative garnkvaliteter for de garntypene som er tatt med i boka. Der står det blant annet:

  FRITIDSGARN:
  Garnstudio Alaska, Wilferts Lisboa eller Firenze, Rowan Scottish Tweed Aran

  COSY:
  Wilferts Lisboa eller Firenze, Rowan Scottish Tweed Aran.

  Som jeg forstår det er disse alternativer til hverandre - men jeg er absolutt ikke sikker? Mulig du kan bruke fritidsgarn eller cosy, eller garnstudioets typer?

  Jeg bruker å spørre damene på garnbutikken, jeg - de kan en hel masse :) Lykke til i prøvingen, jeg må få høre hva du finner ut.

  SvarSlett
 2. Så utrolig fint sett, og helt sikkert godt og varmt! Jeg må se å få kjøpt meg oppskriftsboken til Nøstebarn:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig søtt sett i kule farger!

  SvarSlett
 4. Kjempeflotte farger. Ull er deilig på vinteren, ja :)

  SvarSlett
 5. Utrolig fine farger! Jeg ELSKER grønt!!! Og, fordi du er så innmari flink har jeg en overraskelse til deg i bloggen min!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!