tirsdag 29. desember 2009

Ullbukse som skal varme lille januargutt

Strikket etter oppskrift fra Nøstebarn, men i juvelgarn. Den ble utrolig tykk og god, og kommer nok til å varme godt i minusgradene. Buksen er strikket lang i bena, så den kan brettes ned etterhvert som han vokser. Buksen er strikket i ribbestrikk og i følge Nøstebarn kan denne buksen vare opptil ett år. Det liker vi :)

6 kommentarer:

 1. Jeg har flere venninner som er meget gravide om dagen og de driver og snakker om nôstebarn da, men de strikker ikke selv! Fin bukse!

  SvarSlett
 2. Nøstebarn er bra saker! Og oppskriftene er så utrolig enkelt forklart, og kan absolutt anbefales for nybegynnere. Hvis de vil prøve seg da :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempehyggelig kommentar på bloggen min! Så fint at du kom innom, så fikk jeg sett din også! Ulltøy er supert! Bruker fortsatt farmors hjemmestrikkede ullbukse til datteren min på 3 1/2. Den fikk storebror når han var 1 :-)

  SvarSlett
 4. Herlig strikkebukse! Likte også den gule strikkejakka spesielt godt =)

  Måtte bare blogge deg her før jul, stilen din faller rett i smak hos meg :D

  SvarSlett
 5. Godt å vite at ullbuksene faktisk varer :)

  Og jeg satt skikkelig pris på blogginnlegget ditt Rikke! Var så koselig å finne :)Og stilen din faller definitivt rett i smak hos meg også :)

  SvarSlett
 6. Utrolig flott fargekombinasjon!! Flink du er!!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!