tirsdag 1. desember 2009

Lommebok som skal være min min min!

Jeg trengte en lommebok som rommer ganske mye. Hos meg har det en tendens til å samle seg kvitteringer og lapper og masse annet som man egentlig ikke trenger i en lommebok, men som allikevel blir liggende. Rydde opp i lommeboka er en ting man gjør mens man venter på kafè. Sånn er ihvertfall jeg. Denne er sydd i brun babykord, og foret med et skikkelig glad-stoff fra stoff og stil. Jeg håper jeg blir fornøyd :) Nederste bilde er ikke for å reklamere for postbanken, men for å vise størrelsen.

1 kommentar:

  1. Du er blitt en racer på punger og lommebøker Vibeke! De er utrolig søte:D Tror du må ta et lynkurs i glidlås sying med meg..kjenne rjeg alltid vegrer meg litt for å sy noe som har det..;)

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!