torsdag 31. desember 2009

Hundegenser som skal varme Ulrikke

Hundegenser-sessongen er her for fullt med masse minusgrader. Og da er jeg så heldig at jeg får lov til å hjelpe til med å varme disse små. Denne genseren skal varme dverg/mellompuddelen Ulrikke. Jeg håper hun blir fornøyd :) Oppskriften er fra Sandnes garn julehefte.
Solgt kr 350,-

2 kommentarer:

 1. hei vibeke :)

  du er så kreativ og flink!!!!

  ønsker deg en flott nyttårsfeiring og alt godt for det nye året! januar blir en spennende måned for dere, ønsker dere masse lykke til :)

  varm klem fra vibeke

  SvarSlett
 2. Godt nyttår :) Digger hundegenserene dine - hadde vært perfekt for dalmatineren min, som nærmest bor oppi vedovnen om vinteren :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!