torsdag 17. desember 2009

Hadde nesten glemt at disse var morsomme å sy...

Nå er det jo faktisk en liten stund siden jeg har sydd disse pungene, og jeg hadde nesten glemt at det er ganske så artig. Det er noe med å finne farger og mønstre som passer sammen :) Disse er til salgs for kr 70,- + porto.

5 kommentarer:

 1. Men, jaggu så fine de er også! Så skjønner godt at du liker å lage dem:)

  SvarSlett
 2. Skikkelig fine ja! Meeen du Vibeke..du som er en recer på glidelåser..kanke du ta bilder og legge ut en "hvordan sy i glidlåser"-steg for steg serie à?;D Kan forsåvidt sy det jeg også, men knoter sånn og da hadde vært gøy å se en annen måte enn jeg gjør det på. Så linker jeg selvfølgelig til deg når jeg klarer å sy i en bra en selv;D

  SvarSlett
 3. Hehe, jeg greier å sy glidelåser i punger og sånt, men hadde aldri turt å prøve i klær... Antar at det sikkert egentlig er det samme, men da er nøyaktighet så innmari viktig.. Skal se hva jeg får gjort med steg for steg. Før eller siden ;)

  SvarSlett
 4. Så masse fine punger! Søtt stoff og fin fasong:)

  SvarSlett
 5. steg for steg!!;D Digger sminkepungene dine!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!