torsdag 3. desember 2009

Ganske så frustrerende!

... og temmelig irriterende at bloggen ikke oppdaterer seg når jeg har lagt inn et nytt innlegg! Så når jeg legger inn innlegg vises det ikke i bloggrollen hos meg eller andre. Det jeg må gjøre etter et nytt innlegg er å fjerne meg selv fra min bloggliste for så å legge meg til maaaange ganger helt til det oppdaterer seg. Hvis ikke jeg gjør det kan det gå over en uke (har ikke prøvd å la det gå lenger...) uten at det vises hos andre at jeg har oppdatert bloggen. Så hvis andre har samme problem, så er altså en midlertidig løsning å fjerne seg og legge seg til igjen.... Det skal sies at det er ikke alltid det fungerer heller, så da er man like langt. Det er visstnok et kjent problem, og man kan legge seg til på denne linken her. Hvis andre har noen gode tips til hvordan man kan få til oppdateringer uten den kronglete fremgangsmåten, så si gjerne fra :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!