mandag 30. november 2009

Tre nye punger til samlingen

Tre nye punger er klare til salgs i min eplabutikk. Butikken min finner du her.

5 kommentarer:

 1. You might also like: Nye punger, punger! og punger igjen... :) veldig fine!! :)

  SvarSlett
 2. Du har jammen storproduksjon av punger for tiden :). De er jo veldig søte :)Går salget bra?

  SvarSlett
 3. Jeg digger dem! Blir så inspirert at jeg tror jeg må prøve meg på å lage liknende...hvis ikke skal jeg shoppe i butikken din:)

  SvarSlett
 4. Takk, så hyggelig at noen blir inspirert :) Får håpe dere ikke blir helt lei av at jeg bare legger ut punger... Jeg får fort dilla på ting, og nå fortiden er det disse pungene. Da greier jeg liksom ikke helt å slutte... Og da er det jo kjekt at jeg har fått solgt noen :) Lykke til med å sy liknende! Det anbefales - og husk, ha nok glidelåser liggende, for man stopper ikke etter en...

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!