lørdag 7. november 2009

Hurra! Symaskinen virker igjen!
Etter en tid i frustrasjon over at symaskinen bare løkker seg og ingen sømmer blir fine, er den nå endelig fin igjen. Skjønner egentlig ikke helt hva som har skjedd. En periode lagde den bare løkker på undersiden og sydde veldig ujevne sømmer. Planen var derfor å ta den med til en symaskinreperatør. Ettersom vi aldri fikk tak i en endte det med at maskinen ble stående en ukes tid i bilen. Tok den med inn igjen i dag for å gjøre et siste forsøk, og plutselig gikk det! Etter å ha prøvd meg fram med forskjellig tråd fant jeg ut at IKEAtråd er tulletråd! Det ble bare ujevnt og stygt. Stoff og stil-tråd gikk gudskjelov bra! I ren glede sydde jeg meg mange små punger.

1 kommentar:

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!